Ung Arena+ holder åpent etter skoletid hver ukedag.
Velkommen til oss i Prestegaten 3!
Besøkadresse:
Prestegaten 3, 1. etasje
3126 Tønsberg
Tilbud
Åpningstider
Mandag: 12.30–20.00
Tirsdag: 12.30–18.00
Onsdag: 12.30–18.00
Torsdag: 12.30–20.00
Fredag: 12.30–16.00
Ta kontakt via kontaktskjemaet på kommunens nettsider (link under), eller send oss en SMS. Vi svarer når vi kan, men vanligvis vil det være på tirsdager.
Telefon / sms: 409 08 600
Sentrum helsestasjon
Anders Madsens gate 5
3111 Tønsberg (Vis à vis Politistasjonen)
Prevensjonsveiledning, kropp og identitet
Drop-in
Kom innom uten avtale på tirsdager, lege og helsesykepleier vil være tilstede. Vi har også tilbud om psykolog. Alle på helsestasjonen har taushetsplikt.
Selvtesting
Vi har selvtesting for seksuelt overførbare infeksjoner.
Tilbud
Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål. Se eksempler på temaer under.
Hvordan få tilbud av oss
Vi er et lavterskeltilbud. Du kan få kontakt med oss ved å fylle ut henvendelseskjema eller at du lar noen andre gjøre det for deg. Du kan også ringe, sende SMS eller sende e-post for generelle spørsmål.
Telefon: 905 45 211
Telefontid mandag til fredag kl 12.00-13.00
E-post: familiehuset@tonsberg.kommune.no
Husøy psykisk helse døgn og ambulering gir tilbud for barn og unge med store og sammensatte psykiske helseproblemer.
Målgruppe
Vi hjelper barn og ungdom som har store vansker med å fungere i skole, familie og fritid. De fleste har en eller flere diagnoser knyttet til spiseforstyrrelser, angst, depresjoner, tvangshandlinger (OCD), og har vansker med sosialt samspill.
Våre tjenester
Kort fortalt
Fysioterapeutkoordinator
Elsebeth Glad
Telefon: 992 14 032
E-post: elsebeth.glad@tonsberg.kommune.no
Hva er fysioterapitjenesten 0 – 20 år?
Dette er et tilbud som består av veiledning, behandling, trening, tilrettelegging og oppfølging så tidlig som mulig i livet.
Hvem får tilbudet?
Barn og unge under 18 år som har ulike utfordringer med bevegelse og motorikk.
Hva får du?
Fysioterapeutene tilbyr veiledning, tilrettelegging, trening og behandling så tidlig som mulig i livet. Det er viktig at barn og unge får forskjellige erfaringer i – og med sin egen kropp. En harmonisk utvikling preges av erfaring med variasjon i bevegelser, aktiviteter, og mestringsopplevelser på ulike arenaer.
Slik henvender du deg
Det er ikke nødvendig med henvisning fra lege forutsatt at fysioterapeuten har kommunal avtale. Du tar selv kontakt med fysioterapeut.
Henvendelsesskjema fysioterapitjenesten unge
Akutt eller kronisk skade
Barn og unge kan også benytte seg av privatpraktiserende fysioterapeut ved akutt eller kronisk skade/ plage.
Hva koster det?
Tjenesten er gratis for barn og ungdom opp til 16 år. Ungdommer mellom 16-20 år må betale en egenandel på kr. 2 147 per år. Egenandelstakst 2. Beløp over dette refunderes automatisk.
Kort fortalt
Telefon: 33 34 84 60
E-post: helsestasjon@tonsberg.kommune.no
E-posttjenester skal ikke brukes til fortrolig og sensitiv informasjon. Oppgi telefonnummer så ringer vi deg.
Vi undersøker og kartlegger hvilke utfordringer du har i hverdagen. Det kan være motorikk, språk, kognisjon og/eller sansemessige vansker. Ut ifra de behov og ønsker du har, kan vi sette inn ulike tiltak. Eksempler er:
Barn og unge 0-20 år med
Slik søker du
Henvendelsesskjema ergoterapitjenesten 0-20 år (digitalt skjema)
Henvendelsesskjema for deg som vil ta utskrift og fylle ut skjemaet for hånd (PDF, 118 kB)
Hva koster det?
Tjenesten er gratis.
Møteplasser og ungdomsklubber
Oversikt over møteplasser og ungdomsklubber i Tønsberg kommune.
Ungdomsrådet
Ungdomsrådets oppgave er å sørge for at ungdom blir tatt alvorlig når det er saker som angår ungdommen og er et bindeledd mellom ungdom og politikere.
Aktivitetskalender
I denne kalenderen har vi samlet meningsfulle aktiviteter for barn og unge og en oversikt over tilbud fra lag og foreninger i Tønsberg kommune.
Samordning av lokale rus og kriminalitetsforebyggende tiltak (SLT)
SLT-modellen skal samordne rus og kriminalitetsforebyggende tiltak for barn og unge. Målet er at kommunens barn og unge skal få riktig hjelp til riktig tid, av et hjelpeapparat som samarbeider godt på tvers av etater og faggrupper.
Ung LOS
LOS er et lavterskeltilbud. Det er et tverrfaglig samarbeid med hovedmål om å bistå ungdom, slik at de fullfører ungdomsskolen, får en god start på videregående skole og fullfører denne.
Utekontakten
Utekontakt driver forebyggende og oppsøkende arbeid for ungdom i alderen 13-20 år. Vi er tilstede både på dag- og kveldstid, på de arenaene hvor ungdom er.
Erasmus+: Aktiv Ungdom
Erasmus+ er EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett og støtter prosjekter med ungdom og unge voksne (13-30) og de som jobber med ungdom.
Radikalisering og voldelig ekstremisme
Med voldelig ekstremisme menes personer som er villige til å bruke vold for å nå sine politiske mål. I Tønsberg kommune er det en egen arbeidsgruppe som jobber med radikalisering.
Unge LEVE Vestfold møtes normalt den andre onsdagen i måneden og er et tilbud for unge etterlatte og berørte etter selvmord i alderen 14-35 år.
– Å treffe andre unge som har opplevd det samme som meg og som forstår hva jeg går gjennom, har gjort det lettere å takle sorgen og alle tanker og følelser.
– Gutt, 19
Informasjon oppdatert august 2021